KOOKLESSEN

Italiaans vismenu | € 65,- all-in
Quinoa salade met gerookte zalm, pompoenpitten en granaatappelpitten
Cannelloni met ansjovis, ricotta, salie en amandelen
Kabeljauw met zeekraal, lamsoren en pijnboompitten
Risotto met pompoen, mozzarella en knoflook
Chocoladetaart met pruimen

Italiaans wildmenu | € 65,- all-in
Bruschetta met pecorino, rode ui en hertenham
Salade van rode biet, radicchio, pancetta en walnoten
Citroenvenkel soep met zwarte olijven
Wildzwijn kotelet met zoetzure saus
Flensje paddenstoelen en mozzarella
Italiaanse kazen met selderijmarmelade

Paasmenu *** | € 70,- all-in
Coquille met zalmkaviaar en bieslooksaus
Cannelloni met krab en pompoen
Eendenborst met paddenstoelen en balsamicostroop
Risotto met pancetta, salie en Parmezaanse kaas
Mascarponetaartje met peer en aardbeienlikeur

Paasmenu *** | € 70,- all-in
Mosselen met bearnaisesaus en toast met zeekraalboter
Knolselderijsoep met gerookte makreel met garnalentoast
Kipfilet gevuld met ansjovis, kappertjes en mozzarella
Pasta aglio olio met rode peper, peterselie en avocado
Yughurtbasilicum ijs, rood fruit en gelei van Moscato d’Asti



“Mensen gastvrij ontvangen en culinair verwennen is mijn passie”


© 2020 De Gulden Nestel.
Designed by Rible Developed by: Admiraal IT Services